Mail ons

Petra Hendriks en Roel Kousemaker

Wat is er mooier dan samen een passie delen en van je hobby je werk kunnen maken? Eind 2014 hebben we de sportschool overgenomen waar we zelf 30 jaar hebben gesport, maar wel na een grondige verbouwing én met een heel nieuw concept. We wilden een ander soort sportschool beginnen, waarbij persoonlijke aandacht en begeleiding vooropstaan en waar mensen graag komen en zich thuis voelen.

Wij hebben ieder een volledig verschillende achtergrond met onze eigen kwaliteiten. Petra zorgt als clubmanager voor het dagelijkse reilen en zeilen van de club, terwijl Roel meer op de achtergrond werkt. Maar we werken met hetzelfde doel voor ogen en dat is kwalitatief de beste sportschool van Venray te zijn en blijven, waarbij de leden voorop staan. Samen met het hele team proberen we elke dag weer die standaard hoog te houden.

Zelf sporten we regelmatig en proberen we op onze voeding te letten. Maar we begrijpen ook heel goed hoe moeilijk het kan zijn om dat consequent vol te houden. Uiteindelijk gaat het erom de juiste balans in het leven te vinden. Er moet ook voldoende tijd overblijven met de kinderen, familie en vrienden, voor een mooie wandeling of een goed boek. Een gezonde mix van beweging, goede voeding en ontspanning is waarin wij geloven en wat je terugvindt in onze prachtige sportschool.

Contact

SportZenter Resilience
Mozartstraat 20a
5802 HP Venray


0478 - 58 95 74

Openingstijden

  • Maandag t/ donderdag

    08.00 - 12.00  en  16.00 - 21.30 u

  • Vrijdag

    08.00 - 12.00  en  16.00 - 20.00 u

  • Zaterdag en zondag

    08.30 - 12.30 u


© Copyright 2021 - SportZenter - website: van dongen design - Inloggen