Mail ons

Micky Ponjee

Op dit moment studeer ik Voeding & Diëtiek op de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en als ik klaar ben mag ik mezelf diëtist noemen. Ik ben zelf ook erg met mijn eigen voeding bezig en dan zeker in de combinatie met sporten. Vanuit deze achtergrond kan ik mensen de beste begeleiding bieden bij de voedingsprogramma’s Body Support en SLIMdiet binnen Sportzenter.

Daarnaast ben ik werkzaam als Milon coach en daarbij vind ik vooral het sociale contact en de interactie met de leden erg leuk. Ik vind het mooi om te zien dat mensen binnenkomen met een bepaalde doelstelling, maar na een tijdje sporten de lat steeds hoger durven te leggen. Dit motiveert mij weer om de beste begeleiding te bieden. Binnen SportZenter kijken we steeds naar wat de individuele aanpak moet worden. Altijd binnen de gemoedelijke en gezellige sfeer die kenmerkend is bij ons.

Zelf sport ik bijna dagelijks, omdat sporten samen met voeding mijn passie is. Ik doe zelf aan CrossFit en tennis, maar houd goed in de gaten dat ik niet overtraind raak. Door bepaalde yogaoefeningen te doen en de nodige rust te nemen door bijvoorbeeld naar de sauna te gaan. Maar ik kan ook erg genieten van mijn cheat day, waarbij ik één keer per week van mijn voedingsschema afwijk en geniet van iets minder gezond eten en drinken.

Contact

SportZenter Resilience
Mozartstraat 20a
5802 HP Venray


0478 - 58 95 74

Openingstijden

  • Maandag t/ donderdag

    08.00 - 12.00  en  16.00 - 21.30 u

  • Vrijdag

    08.00 - 12.00  en  16.00 - 20.00 u

  • Zaterdag en zondag

    08.30 - 12.30 u


© Copyright 2021 - SportZenter - website: van dongen design - Inloggen