Mail ons

FunXtion

Breng het plezier terug in je training met FunXtion

Vind je fitness op apparaten eigenlijk maar saai? Wil je meer plezier in het trainen krijgen en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voel je jezelf niet thuis in een gewone sportschool? Dan is FunXtion iets voor jou!

Wat is FunXtion?

FunXtion is dé allernieuwste manier van trainen in Venray, waarbij je in een kleine groep in 30 minuten alles uit je workout haalt. Je traint in een stoere en mooie zaal met kettlebells, bokszakken, core bags, halters, battle ropes en nog veel meer attributen. Onder leiding van een professionele trainer en op de beats van de beste hits van nu, verbrandt je megaveel calorieën en werk je aan je conditie, krachtuithoudingsvermogen en je core.
Vervelen doe je je nooit! Bekijk onderstaande video maar eens die bij ons is opgenomen in de zaal.

Voordelen van FunXtion

Je training wordt er zoveel eenvoudiger op als het leuk is. Iedere maand wisselen de programma’s, dus saai wordt het nooit! Ben jij meer een individuele sporter en bepaal jij liever zelf hoe je je training indeelt? In onze FunXtion zone zijn er genoeg mogelijkheden, want je kunt ook je eigen training samenstellen met de speciale FunXtion app. Wij helpen je daar graag bij!

Maak kennis met FunXtion

Contact

SportZenter Resilience
Mozartstraat 20a
5802 HP Venray


0478 - 58 95 74

Openingstijden

  • Maandag t/ donderdag

    08.30 - 12.30  en  16.00 - 21.30 u

  • Vrijdag

    08.30 - 12.30  en  16.00 - 20.00 u

  • Zaterdag en zondag

    08.30 - 12.30 u


© Copyright 2021 - SportZenter - website: van dongen design - Inloggen